ASCULTĂ melodia cu care Clujeanca Ilinca Băcilă reprezintă România la concursul Eurovision

România va fi reprezentată la Eurovision 2017 de Ilinca Băcilă și Alex Florea cu melodia "Yodel it!", compusă de Mihai Alexandru. 

More...

Cântecul "Yodel it!" a fost votat masiv de telespectatorii TVR și susținătorii concurenților, obținând 10.377 de voturi dintr-un total de 31.694. Reamintim că în semifinală, piesa primise punctajul maxim din partea juriului. Podiumul a fost completat de MIHAI (Mihai Trăistariu) și Instinct.

"Yodel it!" este un mix energic de elemente pop, hip hop, yodeling, cu influențe rock. Compusă de Mihai Alexandru, compozitor cu un istoric de 10 prezențe în finala Eurovision România, piesa "Yodel it!" are versuri semnate de textiera Alexandra Niculae.

Ilinca Băcilă a devenit cunoscută în urma participării în 2014 la Vocea României, uimind prin abilitatea ei de a face yodeling. Colegul său, Alex Florea are de asemenea experiența concursurilor de talente. Vocalist și actor din Constanța, el și-a demonstrat versatilitatea prin participările la X Factor în 2014 și la Vocea României în 2015.

CLASAMENTUL FINAL EUROVISION ROMÂNIA 2017

  1. Ilinca feat. Alex Florea - "Yodel it!"
  2. MIHAI - "I Won't Surrender"
  3. Instinct - "Petale"
  4. Maxim - "Adu-ți aminte"
  5. Xandra - "Walk on by"
  6. Cristina Vasiu - "Set the Skies on Fire"
  7. Ramona Nerra - "Save Me"
  8. Eduard Santha - "Wild Child"
  9. Tavi Colen & Emma - "We Own the Night"
  10. Ana Maria Mirică - "Spune-mi tu"

Pe lângă delegarea la Kiev, Ilinca și Alex Florea au primit din partea organizatorilor un cec de 5000 de euro, o sumă destinată pregătirii show-ului în semifinala/finala Eurovision 2017.

Televotul a durat 60 de minute, în acest interval concertând o trupă tribut ABBA, ce îl include pe basistul Michael Watson, care a cântat şi alături de cei patru suedezi celebri. Formația Arrival a interpretat hituri precum "SOS", "Voules-Vous", "Money, Money, Money", "Waterloo", "Mamma Mia" sau "Dancing Queen".

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required