Azi la ora 18:00 îți poți cumpăra bilet la UNTOLD la preț special!

decembrie 9, 2016

După ce prima rundă de abonamente pentru UNTOLD 2017 s-a vândut în mai puţin de 3 minute, organizatorii UNTOLD pun azi, la ora 18.00, a doua tranşă de abonamente pentru ediţia a treia a festivalului. 

More...

Pentru a putea achiziționa unul din cele 10.000 de bilete care vor fi disponibile la trebuie să te preînregistrezi până la ora 18:00 aici.

Abonamentele vor fi disponibile la preţul special de 365 de lei + taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul special de 200 de lei + taxe. Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile tuturor, doar din 2017. Tot azi vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP, detalii pe www.untold.com.

Fiecare fan care s-a înregistrat şi nu a cumpărat în prima rundă de vânzări, poate folosi link-ul unic primit pe mail, funcţional începând cu ora 18.00, putând achiziţiona maxim 4 abonamente, bilete de o zi sau abonamente VIP. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.Pentru a uşura procesul de achiziţie, la această a doua rundă de vânzare, procedura se simplifică: la momentul activării linkul-ui, fanii vor putea rezerva abonamentele sau biletele, urmând a le plăti până marţi, 13 decembrie, ora 17.00. Plata se va putea face prin card bancar cât şi prin transfer bancar sau ordin de plată.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required