PREMIERĂ: Black Friday pentru freelanceri la Cluj Napoca

noiembrie 23, 2016

Premieră în lumea freelancer-ilor din Cluj-Napoca. Work in Cluj vine cu un nou concept, cu o noutate. Promoţii şi reduceri oferite de colaboratorii portalului de Black Friday, pe 25 noiembrie, adică vineri.

Meseria” de freelancer este în continuă expansiune în oraşul de pe Someş, iar www.workincluj.com, de la fondarea sa, a oferit suport pentru cei care doresc să şi muncească, dar să o facă într-o ambianţă plăcută, la o cafea, la un suc, un fresh, sau la o gustare, şi nu între patru pereţi, la un birou care devine tot mai monoton.

Revenind la cele menţionate mai sus, cei care doresc să beneficieze de această ofertă au de făcut un lucru simplu. Să acceseze site-ul, iar acolo vor găsi toate detaliile, iar dacă se vor înscrie cu adresa de e-mail, intră în posesia reducerilor şi promoţiilor de Black Friday. Aşadar, cei care obişnuiesc să îşi „mute” biroul des, sau să muncească într-o cafenea sau locaţie de coworking, sunt invitaţi să se înscrie pentru a beneficia de promoţiile oferite de colaboratorii Work in Cluj.

Nu e interesant ca de Black Friday să nu cheltui bani, ci să plăteşti mai puţin într-o cafenea, în timp ce stai în faţa laptopului şi savurezi o specialitate? Asta le oferim noi freelanceri-lor care se vor înscrie în cadrul acestei campanii. Interesant este faptul că aceste promoţii, reduceri sunt valabile până la finalul anului, nu doar pe 25 noiembrie. Cei care nu doresc să se înscrie, îi invităm să intre pe platforma noastră, acolo unde pot găsi cele mai bune locaţii de unde poţi munci ca freelancer, pentru că avem review-uri relevante. În acest job ai nevoie de o conexiune bună la internet, o priză, puţină intimitate şi desigur, o ambianţă plăcută, a spus fondatorul Work in Cluj, Sergiu Andreca.

Aşadar, cei care sunt obişnuiţi cu munca din diferite locaţii, sau pur şi simplu doresc să încerce ceva nou, sunt invitaţi să aceseze www.workincluj.com şi să se înscrie pentru Black Friday, sau să viziteze locaţiile unde munca se împacă excelent cu o cafea bună şi cu un mediu interesant.

Pentru a accesa direct oferta de Black Friday de la Work in Cluj poti faci click aici pentru a te înscrie:

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required