Clujul și-a ales culoarea pentru sărbătorile de iarnă

Clujul va aprinde luminile de sărbători, ca în ultimii ani, de Ziua Națională, 1 Decembrie. Primăria a început deja montarea ornamentelor de Crăciun. Albul este culoarea aleasă de primărie pentru aceste sărbători.

More...

În Piaţa Unirii, locul unde va fi Târgul de Crăciun, se lucrează şi la construcţia patinoarului care va funcţiona până în luna februarie.

Iulia Perşa, primăria Cluj, citată de radiocluj.ro: „Ziua Naţională a României este un prilej potrivit pentru a porni şi iluminatul festiv cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Vom folosi culoarea alb cald, iar ca şi zone, vor fi împodobite cele şapte pieţe principale din municipiu, toate cartierele şi bineînţeles zona centrală, care este foarte vizitată în această perioada de către clujeni.

Târgul de Crăciun se va amenaja în Piaţa Unirii, unde vor avea loc spectacole, se vor putea cumpăra produse de sezon, dulciuri şi vor fi multe alte surprize”.

Tot de 1 Decembrie, la Timișoara vor fi aprinse luminile de Crăciun. Sibiul va începe festivitățile de Craciun mai repede, din 18 noiembrie, prin deschiderea Târgului de Crăciun. Brașovul va aprinde luminile de sărbători pe 6 decembrie, de Moș Nicolae.

Vezi aici imagini cu ornamentele din oraș de anul trecut.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required