Cluj Napoca castiga competitia The Most Office – VIDEO

noiembrie 22, 2016

Competitia The Most Office este prima initiativa de acest fel din Romania. Organizatorii acesteia si-au propus sa scoata in evidenta cele mai spectaculoase birouri din Romania. Concursul a debutat in vara acestui an cu un numar de 30 de companii inscrise. Echipa Morphoza Cluj a semnat două dintre amenajarile inscrise in competitie: birourile Betfair Romania Development „The City within the City” și NTT Data „Into The Future”.

More...

Compania Betfair Development Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, a castigat Marele Premiu The Most Office si si-a adjudecat inca doua premii: Popular Award si Young Spirit Award.

Vezi aici cum arata sediile Betfair Cluj Napoca:

Companiile Lowe si Theta au castigat, la egalitate, Trofeul Glamour Award, Johnson&Johnson a primit premiul la categoria Cosy, Studio Insign a castigat Boutique Award, iar compania NTT Data a fost recompensata cu High-Tech Award.

Vezi aici cum arata sediile NTT Data Cluj Napoca:

CBRE si Skanska au acordat un premiu special companiei Telus – Innovative Offices Award – pentru cea mai creativa utilizare a birourilor ca mediu de comunicare corporate.

RICS Romania a acordat un premiu special, Sustainability Award,pentru birourile Carrefour Romania.

Photo: themostoffice.ro

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required