Toastmasters Cluj te invită la concurs! Vino să vezi care sunt cei mai buni evaluatori și vorbitori

Cei mai buni vorbitori și evaluatori ai clubului Toastmasters Cluj fac un pas în faţă pentru o experienţă inedită de vorbit în public.

More...

Toastmasters Cluj vă invită Marţi, 28 Martie 2017, la Concursul local de discursuri internaţionale şi evaluări.

Probele vor fi în limba română şi engleză.

Organizatorii vă așteaptă cu bucurie alături de ei! Ne promit o seară relaxantă plină de zâmbete în care măiestria vorbitului în public se dezvăluie pe scena Toastmasters Cluj.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Organizator de Concurs

De ce ar trebui să participi?

Dorești să îți îmbunătățești abilitățile de Comunicare si Leadership? Vrei să devii mai încrezător în propriile forțe? Hai la Toastmasters!

Vei învăţa cum să:

  • Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
  • Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
  • Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?

Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

Unde?

Urania Palace
Strada Horea Nr 4, Cluj-Napoca

Intrarea este liberă! 

Când?

Marți, 28 Martie la ora 18:45.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required