Lean In Cluj invită doamnele de 8 Martie la film

He named me Malala se va proiecta azi, chiar de 8 Martie la ora 18:30 la cinema Dacia, fiind cadoul inedit pe care femeile pot sa si-l faca de ziua lor, sau il pot primi de la barbatii din viata lor.

More...

Malala Yousafzai este o adolescentă din Pakistan care militeaza pentru importanța educației și a includerii tuturor fetelor în școli. Activitatea ei i-a adus Premiul Nobel pentru Pace și a transformat-o într-o personalitate cu impact la nivel mondial. Malala e co-fondatoarea unui program care finanțează educația la nivel mondial - Malala Fund, și a coagulat în jurul vocii sale eforturile activiștilor pentru educație de pretutindeni. Misiunea Malalei este prezentata in documentarul He named me Malala, nominalizat la Premiile Oscar in 2015.

Realizat de mult-premiatul regizor Richard E. Robbins, documentarul urmareste povestea a 9 fete din Haiti, Nepal, Etiopia, India, Egipt, Peru, Cambogia, Sierra Leone si Afganistan in lupta pentru a face educatia disponibila pentru femeile din comunitatea lor.

Lean In Cluj este o comunitate locala care isi propuna sa aduca impreuna femei din diverse domenii pentru a discuta lucruri importante pentru ele, pentru a incepe proiecte impreuna si pentru a impartasi oportunitati. Ne dorim ca prin puterea povestilor sa instigam femeile din jurul nostru la dialog si actiune, demonstrand ca atunci cand primesc sustinere, femeile au puterea sa transforme comunitatea in care traiesc.

Melania Galea 
Fondatoare Lean in Cluj

In luna Martie atragem atentia asupra importantei educatiei, prin organizarea a doua proiectii de film care prezinta povestile inspirationale ale fetelor din jurul lumii care lupta pentru dreptul lor la educatie. Ambele evenimente sunt cu intrare gratuita. Girl Rising s-a desfasurat ieri 7 Martie, ora 18:30 la cinema Dacia. Educand fetele, lantul saraciei poate fi rupt intr-o singura generatie, dar cu toate acestea, milioane de fete nu au sansa sa mearga la scoala. Misiunea fundatiei Girl Rising este de a aduce in prim plan discutia despre educatia fetelor.

Unde?

Cinema Dacia
11 Strada Bucegi, 400000 Cluj-Napoca

Intrarea este liberă! 

Când?

Miercuri, 8 Martie la ora 18:30.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required