Street Food Festival ediția de Crăciun

decembrie 11, 2016

Street Food Festival Christmas Goodies se va desfasura în perioada 12 – 18 Decembrie 2016 și va aduce la Cluj-Napoca cele mai delicioase preparate alături de multe surprize și cadouri de Crăciun.

More...

Anul acesta 10 de restaurante se vor reuni pe Food Road și vor pregăti cele mai de top rețete pentru mâncăcioși, care vor putea, de asemenea, să aleagă și suveniruri și cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Conceptul Street Food Festival a debutat in aceasta vara la Cluj-Napoca si, potrivit organizatorilor, a reusit sa bucure peste 100.000 de persoane in calatoria culinara ce a inclus in acest an orase precum Cluj, Iasi si Oradea. Gurmanzii s-au bucurat de retetele a peste 10 bucatarii internationale si au experimentat un nou concept de eveniment care a adus impreuna gusturile in materie culinara si culturala prin intermediul proiectiilor de filme, a workshop-urilor si a concertelor live.

Dragi gurmanzi, in perioada 12 – 18 Decembrie ne intoarcem acasa. Abia asteptam sa ne reintalnim la Street Food Festival Christmas Goodies si sa ne bucuram de un eveniment care ne va aduce mai aproape magia sarbatorilor de iarna. Strada Potaissa va deveni gazda preparatelor delicioase, vinului fiert si a dulciurilor cu scortisoara. Nu vor lipsi nici traditionalii burgeri sau sandwich-urile vedete ale mancarii de tip street food. Toate aceste bunatati vor face loc de aceasta data si unor produse mai speciale. Astfel toti cei care vor vizita zona Christmas Goodies vor putea regasi si produse numai bune de luat acasa si servit in familie, dar si propuneri de cadouri de Craciun inedite pentru cei dragi” - spune Nely Borza, Project Manager Street Food Festival

Ce vei găsi aici?

Aici se vor găsi food trucks, wine bars, coffee vans și standuri cu mâncărurile și băuturile preferate, precum și specialități în premieră.

Când?

În perioada 12-18 decembrie.

Unde?

Evenimentul va avea loc pe Strada Potaissa.

Photo: https://www.facebook.com/events/238620609889416/

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required